Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration från carson kanske? - troligen :) Hursomhelst känns det som om jag är på väg åt rätt håll!


Åt rätt håll

Under fotbolls EM satte jag
mig en stund vid datorn
och fumlade runt i skallen.

När Sverige gjorde mål
igen fick jag plötsligt
hjärnkontakt och
gjorde självmail.

--------------------------
p.s. Jag tror att mitt prov gick
himla bra. Tack för allt stöd
och all glada tillrop!
Naturligtvis kommer jag
att lägga ut något kul så
fort det går...






Fri vers av Roger VIP
Läst 486 gånger
Publicerad 2004-06-17 17:57



Bookmark and Share


    Idun 1
Men jag tror att i dag gick det år rätt håll för dig. Jag höll tummarna så hårt det gick. Ge aldrig upp, jag tror på dig! Kram
2004-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP