Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ode till öde

 

Jag ser ensamheten nu där jag sitter utanför min dörr.

Träden säger inte någonting, i vindstilla kvällning.

Björken tyst.

Kråkan, inte här nu.

Jag hör knappt mig själv andas.

 

Timmerlastbilen på väg till sågen.

Närmaste vägen till Årjäng

tre kilometer bort.

Långtradarens självsäkra brummande.

 

Nu tänds gatlyktan.

 

Jag släcker min cigarett.

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-11 20:00



Bookmark and Share


  peter markurth
söt, gillar mkt
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP