Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Industrifacken


Industrifacken vill ha
Höjda löner
Förstärkt trygghet

Och bättre
”omställningsförmåga”
i nästa avtal…

Vad de sista är vete friden

Men de 2 första känns inte som om
De inte skiljer från vad alla andra
Alltid
Vill ha….
Också…






(men har dom inte fattat att om företagen inte får ihop
till sina kostnader så måste man göra nåt åt det..)?????




Fri vers av LassO
Läst 128 gånger
Publicerad 2009-10-13 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO