Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Platser


Älskande platser
Älskandes platser
Älskade platser

Platser med en annan
Eller med en själv
Platser med känslor för Gud
För övernaturlighet
Platser för att lära
Känna sig själv….

Heliga platser
Tillsammans med dej
Vackra platser, tar andan ur en
För att ”de bara finns”
För att
De bara är vackra

Rogivande platser
Orosdrivande platser
Rivande i själen platser
Inte skönt men kanske, nyttigt, ibland



Men de platser som ligger djupast
Första kyssens plats
Första kärlekens plats
Oskuldtagandets plats




Fri vers av LassO
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-11 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO