Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skojar lite kring min egen, uppfunna "Don Quijote-Image" !


"Mina Väderkvarnar !"

Envist
Tjurskalligt

Polemiskt
Patetiskt (enligt vissa)

Pretentiöst
Burdust

Ideologiskt enerverande
Filosofiskt degenererande
Telefoniskt selekterande
Salomoniskt idoliserande

Höga Ideal
Sällan sval
Kampen Total
trampar på
klampar också
högljutt och ogenerat
skörtar upp
den som intervenererar

GRYM mot de Grymma
Schyst mot de Schysta
Ironisk i Kubik
Lik på Lit de parade
slik, kan va´"malade"

Ibland Erotik
amatör men med "Peak"
lever på memories
mossbelupna stories
SÅ är det vid 60
fast ÄN
kan man va´
häfti ´

Läses Ändå
av stora
och små
uppskattar det
och han det vet
(tror han)
att Budskapet
fastnar
hos vissa
de då
honom
till nya
Storverk
trissa.......

---




Fri vers av Mats Henricson
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-12 00:07



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Här susar och frusar väderkvarnsvingarna
här föresvisas värderingarna
och prioriteringarna och motiveringarna
uppfattningarna och uppskattningarna

härligt skrivet - applåder ..givet!!!
2009-09-12

  stenen/ Yv Ericsson
Du "äger" alltså;)
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska