Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets Laborinter


Dagar kommer och
dagar går

behöver hjälp att

förstå...

stoppa denna smärta

som plågar mitt hjärta

vem kan vinden vända

motvind, medvind....

kan man välja ?

eller måste man svälja.

Rätten att finnas, berätta

hur kan man annars lätta
sitt hjärta.

nej tårarnas parad står

på rad..

möter upp i långa rader

tär på det inre

så man nästan får spader.

Hallå.... det ekar i det inre.

smärtans alla slag fångar

hjärtat och mitt jag.

Vad är början och vad är slut.

när man bara vill hitta ut.

Smärtans alla kval möter

morgon, kväll och dag....

vill forma livet på nytt.

Springer runt i små laborinter.

inte alltid lätta vägar leder ut,

helt plötsligt tar vägen slut.

Man får börja om på nytt.....












Fri vers av Margithe VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-12 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP