Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I poetisk form, om betydelsen av att Orden, Tyvärr, Väger Tyngre , när de sägs av "Rätt Person" medan orden ,nästan, Varken Hörs eller Märks när de sägs av en "nobody " (svenska: Ingen, en betydelselös person, en "nolla") .


Vem , som säger vad ?!

När
jag säger
min
mening
i sedvanlig
"Provo-
förening"
kanske
Några läser

Men
NÄR
Fredrik R
Till Orda
tar
DÅ Miljoner
väntar på
Svar

Men
ÄR

icke
"Freddan"
av
"vanligt
kött
och
blod" ?

som
jag
fast
JAG
ALDRIG
i
Rampljuset
stod ?

MIN
fråga

blir:
VARFÖR
Hörs
Fredrik

"MÅNGA FLER
Mil ?"

JO,
för
han är
Etablerad
och
Respekterad
har en
Egen Stab

DÄRFÖR
hörs
INTE
jag
i Många Forum
idag

Kan låta
"frustrerad
egotripp"
om
lilla jag
MEN
OM
jag
SÅGS
och
HÖRDES

"Jävlar
Anamma"
blev det
ÄNDRING
"slag i slag"
och Ni,
som läst
mig,
Ni
VET
vad !

--




Fri vers av Mats Henricson
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-12 11:06



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
En laddad text
och person,
vad det blir:
En aktion:
Emot övertramp
bara för att man är
en utsedd pamp, då
blir det slut på sånt
s k egetstamp!
2009-09-12

    Bodil Sandberg
En underbar text som riktigt sjunger ut
här finns det kraft och krut
och förändringens tid står på lut
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska