Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När Svågerpolitik, Korruption och övrig Kriminalitet tagit över HELT hos makthavarna i ett land och den FULLÄNDADE BANANREPUBLIKEN är ett faktum..


"Banana Republic - Politisk Psykos !"

Banana Republic
Vägarna kantas
av Lik !
Knark säljs
öppet
på vart
Fik (!)

Banana Republic
Presidenten ägs
en Knarkkung
som fyller
hans Giriga
Penningpung !

Banana Republic
Parlamentet
är en storfamilj
kusiner, syskon
"dansar kadrilj"
plockade av
presidenten själv
pockande krav
av Egoskäl
en korrupt skara
en förryckt skock
demokratins snara
är denna flock

Banana Republic
kan dyka upp
varsomhelst
närsomhelst
hursomhelst
startat av
nå´n "Nedra
Mupp"
som ,först,
förför
sitt folk
i ögat
"Vackert
Smolk"
INGEN
det inser
förrän
det är
FÖRSENT..............

--




Fri vers av Mats Henricson
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-12 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska