Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Beröringar

Ro fram till mig
närhet
ro fram genom mitt hav av
behov,
och kyss mig till himmelen
inatt.




Fri vers av Regenbogen
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-12 20:43



Bookmark and Share


  Lars-Göran
Oj!
Det var berörande!
På så kort text kunna få fram så mycket fint!
Det gjorde du med bravur!
/Lars
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Regenbogen
Regenbogen