Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pistill

 

har skrivit en sång, en kram

en gång, finner mig hoppsasteg

 i natten, men natten är det mörker

vi inte vill vara utan, för vår lidelse ska finnas

i botten av en svart sjö, såväl som i

the Pacific Oceans rev

 

du gav mig sången en morgon, en vår

med lustfyllda möten vid varje blomma

som sköt ut röd, en tår pistill

i fröämnet, du är

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-12 22:32



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Suckar, så vackert och kärleksfullt
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP