Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är otroligt naiv... men klagar inte (direkt)

Folk säger mig att jag är dumsnäll
men jag kan inte hjälpa det
eftersom jag tycker inte om att vara elak
man får inte många leenden på det sättet

Jag säger tack, varsågod och förlåt
så ofta att det kommer automatiskt
och jag kan inte hindre orden
irriterande ibland faktiskt

Jag svär aldrig automatiskt
(eftersom jag är dumsnäll)
och det ligger inte i min natur
att slåss (trots att det verkar kul)

När jag blir arg går jag iväg
medan ord haglar bakom mig
i syfte att träffa mig i ryggen
och såra mig

Jag ställer aldrig till problem
Skäller aldrig
och är rumsren...

(Okej förlåt för senaste stycket
men det lät så passande)

Jag försöker tro det bästa om folk
och hälsar vänligt hej och hej då

Men jag är inte riktigt säker på att jag är så här
egentligen
För det finns för lite, lagom, för mycket och sedan jag

Så jag klagar itne över att jag är naiv
jag bara påpekar att jag kanske är dum också




Övriga genrer av Sikska
Läst 173 gånger
Publicerad 2009-09-12 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska