Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
september 2009


Jump

Hon tänkte:

 

”Jag har tröttnat på att tycka synd om dig.

En människa som har så mycket att leva för,

Men som totalt lägger sig ner

Och inte kan hantera konsekvenserna

Av sitt eget handlande.

Egocentriskt.

 

What goes around, comes around

Det är livets

Melodi.

 

Och jag kan titta dig i ögonen

Stint och argsint

För du ser där borta

Där finns en bro

10 meter under den

Har man lagt en grund av betong

Förpassa ditt patetiska sinne dit upp

Gör handling av ditt talande då

Lämna allt du har

Du som inte har något kvar att leva för

Se så!

Tripp, tripp, tripp

Upp på bron

Vänta inte längre

JUMP!”

 

Men sade:

”Stackars dig…”  




Fri vers av Lindsy
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-13 12:06



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag fattar inte riktigt
ifall den hära diktarjaget stirrar stint på honom,
blir det inte då någon annan i framtiden som kommer att titta stint
på diktarjaget
Enligt det dära, comes around?
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy