Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du säger....



Du säger du älskar vinden
men när det blåser
stänger du fönstret

Du säger du älskar mörkret
men när det kommer
tänder du lampan

Du säger att du älskar regnet
men när det regnar
går du in

Du säger att du älskar solen
men när den skiner
så drar du för gardinerna

Därför blir jag rädd
när du säger att
du älskar mig...




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-13 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna