Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där evig stillhet råder

Vindar vänder
Solens strålar
Tinar frusna kroppar till kärleksrus

Stilla vilar vi i varandras värme
Dricker morgonens dagg
Smakar ömsesidig ömhet

Du formar kärlekens ord på min nakna hud
Följer mjuka konturer till vällust

Jag målar slöjlika vingslag på din ryggtavla

Kom flyg med mig nu
Tiden är inne

Jag bär dig
I mig

Så färdas vi
Genom tid och rum

Till en plats
Där evig stillhet råder




Fri vers av Aquila
Läst 684 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2009-09-13 13:20



Bookmark and Share


  Lethe
Vackert
2011-06-03

  aol
underbart skaldat,
2010-12-15

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart skrivet!
2010-12-05

  papessa
mycket njuter jag av dina ord
2010-04-22

  Nils Teodor VIP
Mycket vacker!
2010-03-12

  aol
underbar poesi
2010-03-12

  Quasimodo
Kärlek och närhet i samklang som bär genom evigheter och över allt, fint !!
2010-02-22

  sellout
oj vad vackert..
2010-02-16

  firefire
jättefint skrivet!
2010-02-12

  Stjärnöga
I den stillheten
vill jag också vila.
Vackert!
2010-01-17

  Anaa
följer mjuka konturer till vällust.
jag vill bara säga att det känns vackert i all sin skörhet!
2010-01-12

  En strimma av guld
Vacker och finstämd hyllningsdikt till livet. Du har skrivit det på ett förtrollande sätt.
2009-12-29

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart
2009-11-08

    ej medlem längre
Mycket vacker beskrivning av en valkyria!
2009-09-26

    J. Herward
mmmm....fiin<3
2009-09-20

  Mikael Lövkvist
Otroligt vackert levt och skrivet. Grattis!
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Aquila
Aquila