Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksröda blodsfläckar

.

Den värmeljus uppvärmda luften
i rummet
doftar av rosor,
vars blad ligger utspridda
över golvet
som kärleksröda blodsfläckar
ledandes från dörren
till bordet
där kvällsmiddagen
står vackert uppdukad
- väntandes på henne
min andra hälft




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-13 20:27



Bookmark and Share


    tehdog
Kärleksröda blodfläckar. Just så är det ju.
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna