Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har tyckt mig notera att alltmer obegripligt skrivna alster når framgångar här på Poeter (eller så är jag sanslöst korkad och mossig), vill dock prova själv...


"Flum - Igen !"

En alternerande igelkott
som känt subverserande föraningar
konsumerade en tallkott
utan onda aningar

En dividerande subaltern
träffa en ekivok intern
som lämnat Komintern
och blivit ultramodern

Den spastiska kinematografen
lämna plats i slafen
åt den sadistiske typografen
som glömt lagparagrafen

En salomonisk grenadiär
som levt på en chimär
somna på en militär
som dött av brusten artär

När Flummet når piken
då stegras alla skriken
krossar polemiken
cementerar kalabaliken.............


--




Fri vers av Mats Henricson
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-13 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska