Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samarbete mellan Herr Ångest och Syster Kaos

September 2009 




Där Ångest Möter Kaos

Och hans taggiga tunga

Slickade hennes hals

Hennes hårda yta av sten

Rann som grus mellan hans fingrar

 

Och hennes varma viskning

Mot hans kalla skrik

Hans försök att förstå orden

Som försvann i hennes totala tystnad

 

Och hon slukade alla

Hans fantasier

Krossade hans hand då

Hon kysste hans fingertoppar

 

Och han skapade alla

Hennes mardrömmar

Konstruerade hennes tanke då

Han kramade hennes bleka bröst

 

Och hon band hans

Händer blodiga med taggtråd

Då hon red hans

Självkänsla till fullo

 

Och han höll hennes

hjärta med tunga och tänder

då han gungade hennes

vilja mot mörkret

 

Och hon väste ut

All magi uti luften

När hon fruktandes längtade

Efter hans intrång i själen

 

Och han sjöng

hela hennes sång

det smakfulla läppjandet

av hennes strängar i rörelse

 

Och hon smuttade på hans

Passionerade ångest

Girig och vild

I denna hatkärleks akt

 

Och han svalde hennes

inre känslomässiga kaos

hennes komplicerade linjer

som drogs över en naken himmel

 




Fri vers av Lindsy
Läst 407 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-13 23:21



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Berörande dikt, men jag undrar vem som vinner; kärlek eller hat, kaos eller ångest....?
2010-09-27

  peter markurth
detta föll uppenbart väl ut
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy