Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppdagande.


För det första var det tystnaden
alla tomma spår.

Det andra var den enkla nakna sanningen

I frånvaro av helhet vågade jag inte se.

När jag väl blundade och slutade lyssna.

När solen i sin tysthet värmde och
vinden smekte.

Därinne finns frid
varje morgon.




Övriga genrer av Yrre VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-14 06:54



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Yrre!

Fastnade i denna strof: "Därinne/finns frid/varje morgon". Precis så vill man att det skall vara. Hälsar Fredrik
2009-09-15

  Max Poisé VIP
Mmm..
Intressant!
2009-09-14

  peter markurth
bra
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP