Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vaRat/porträtt

 

Jag har tecknat ett liv i en värld för hand

skuggat där jag fann konturer,

färgfyllde varsamt ett vatten 

hur strömmar vågligt släpper.

 

Säg hur målas en sol ut ur en kvällning

hur speglar jag en hand,

vilken färg har barnens skratt

När blomman vissnar vid höstens rand.

 

När är en akvarell av liv en sång

gram i ett framtagande av yta,

och hur ska jag måla ett lejon

när jag inte hör den ryta.

 

Så mycket som är frågor när

jag försöker gestalta livet av mig,

tacksam är jag då

att fyllnadsfärgen är dig, dig och dig.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-09 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP