Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


böJd

 

 

Tänkte mig, små små meningar men

Det blev stora ord skrivna

i versaler.

Jag vet att himlen bar mörka

moln , här och var stretade svart asfalt.

 




Prosa av Yrre VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-23 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP