Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


av vinge given

 

 

Sol idag och jag fick lust

att putsa min fönster,

och över glaset fångades jag

av små duniga vingemönster

 

genom vinter hade fåglar

i all smuts och damm,

skildrat livet genom vinge givet

målat, mönstrat i genomgripande grått,

att det finns glädje i detta livet.

 

Nu står jag med putstrasa i hand,

begrundar, tänker och ler

vilket mönster vilket artisteri!

sommarens horisont äntligen jag ser.

 

 

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-19 17:07



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Annika
- med levande,
ömma ögon.
2024-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP