Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rista ord/ur liv

 

 

Armbågar kan vara vassa men orden värre,

de skär, omskapar ,ristar och stör

de allra mjukvarmaste ord ur en mun

kan vara dessa som ett liv förstör.

 

Tänk innan du talar, lägg orden på våg

sök inte silvrigt, vänta på guld

var vis innan orden tar mark

ödmjukhet gör en människa huld

 

Brygg ditt te med lagomt av socker

en kram säger mer än ord

en mjuk smekning av kind

visar att det du sett var nog




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-10 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP