Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


bli vitt utöver

 

 

Tala tyst, och hennes viskningar

ekade ut mot.

Riste gjorde älvarna

 som slutits i de kalla,

skrek gjorde de.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-20 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP