Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett ord som jag avskyr, eftersom det, enbart, leder till uppgivenhet och, i för-längningen, kapitulation......., poetar lite..


"Resignation !"

Resignation
Jag, mot denna
förklarar
Krig !

Resignation
Ska elimineras
i evig
Envig !

Resignation
Finns bland
Satans
Favoriter !

Resignation
Bland Hans
Främsta
Proselyter !

Resignation
Har krossat
Demokratier !
Ruinerat
Ekonomier !

Resignation
BORDE falla
bort
i GLÖMSKA !
INGET BÄTTRE
finns
att ÖNSKA !!!!!!!!!

---






Fri vers av Mats Henricson
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-14 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska