Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strafftullar


USA och Obama
Inför ”strafftullar” på kinesiska däck


Ska vi gissa att Europa
Och Sverige NU kommer att översvämmas
Av billiga kinesiska däck…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 181 gånger
Publicerad 2009-10-21 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO