Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara bara



Jag såg bara hennes bröst, vita sköna bröst… de var solbränna ikring, men de var vita som liljor, men sköna skära bröstvårtor… inramat i stora vårtgårdar. de var i princip de enda jag såg, genom fönstret in till bastun. Jag hörde hennes röst och en till kvinnas…
”Damernas” fast på våran traditionella tid liksom

Kom in vetja säger nån, och jag går in, går in i bastun med de liljevita bröstens ägare, och ser ett par till. Tänk att lite fett, beklädd med hud kan vara så intressant. Ja fast för mej så var det bara, de första jag såg liksom…

Jo jag upptäckte kvinnan sen, kvinnorna… vi njöt, eller i alla fall jag, njöt av värmen, ölen, fuktigheten och sällskapet. Så roligt det var, så kul har jag inte haft, på länge, ”kan inte ni följa med hem sen” frågade jag. Tänk att ha 2 så underbara människor boende tillsammans, med mej… ”Flytta in med mej för fasen” låt oss njuta av livet. De skrattade åt det som ett skämt. Som om man skämtar om sånt? Och kvällen var, angenäm, kvällen var kanske den mest fulländade nånsin…. ”Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö” men Nesser, de här 2 badade, vattnet, månen och stranden, var lyckliga över det, jag var överlycklig…

Vad vi gjorde?














Skit i de ni….

Men de var häftigt…>;=)

Jo vi badade sa jag ju….




Fri vers av LassO
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-14 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO