Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min borttappade vän, det var så mycket jag aldrig hann säga. Tack för att du lärde mig att säga medan tid är. (Inte hans vanliga namn, för övrigt. Jag vill inte skylta med människor så.)


E

Ditt lånta hjärta i takt med basgången
Eskil Didrik Emma Lanjelin
du stod stilla, lät musiken fylla kroppen
först senare förstod jag
hur du levde mot döden,
lutade dig som mot en älskads skuldra
medan timmarna rullade av dig
en efter en som tårar
tills bara saltet
tills bara jorden återstod




Fri vers av Grävling
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-14 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling