Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

närvarande

Jag var så närvarande jag kunde vara,
gav allt jag kunde göra,.. och ge.

Men jag fick mothugg,....
som en kniv i hjärtat.

Allt jag sa var fel,...allt jag gjorde var fel.
Jag är inte perfekt, jag är bara jag.
En människa, inte en maskin.




Fri vers av robertaflack
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-14 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

robertaflack