Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tung uppgift , en börda för många och en självklarhet för andra, för en del obefintligt och obekant.......


OM: Ansvar !

Ansvaret
man tar
för
sin familj
ÄR
det
GIVNA !

Men
ansvarandet
kräver
sin tribut
tar stor kraft
minskar
Livets "Saft"

Fast
Det
går EJ
att Släppa
man
MÅSTE
det Greppa !

För
ÖVERGER
man
Sina Nära
SKA
man
KLÄS
i ASKA
och TJÄRA !

var det
FÖRR
NU
sker det
kanske
bakom
Grannens
dörr
att
familjen
nonchaleras,
t o m
torteras
av
en
ansvarslös
tyrann
som
Ingen visste
fanns

Gamla
fina
Ideal
är skrotade
Totalt
Vårt
Mångkulturella
rike
ALDRIG
sett
dess Like
VAD
sker med
Ansvarsfrågan ?
VILKA
har
den Rätta
Tågan ?
Tioåringar
berusade
Tonåringar
mosade
VAR VAR
Deras föräldrar ?
HUR kunde
DE
låta det
HÄNDA ?

Vårt Land
går
mot Kaos
Ungdomar
mot Polisen
slåss
Var är
Deras Pappor ?
Vad Vet Dom ?
HUR kunde Dom ?
VEM har Svaren ?
INTE jag
men dom som
har dem
BERÄTTA !
IDAG !!!......


----




Fri vers av Mats Henricson
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-14 21:28



Bookmark and Share


  peter markurth
Ja detta är självklart
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska