Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kokonger

Sommaren slöt sig omkring dig:
kanske livet var vackrare då
glömskan djupare och längre
jorden fylligare och mörkare
tiden tyngre, vägde åt evigheten

löven klorofyllmättade
och timmarna räknade
dagarna lindade sig om dig
som kokonger

lät dig endast undslippa förändrad




Fri vers av Grävling
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-14 21:31



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
konklusiv konkogisering, välomslutande illustrering.
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling