Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

först



S. är något annat.
det är okej. hon ligger så nära.
en natt
gick hon upp för att dricka vatten.
då såg jag hennes piercing.

S. har vilket hjärta som helst.
ett med artärer och blod i. hon skrattar
så som hon alltid har gjort.
en natt
blev hon våldtagen och jag stängde av.

S. hatar normer.
jag tror jag är okej. hon hatar
bara allt jag står för.
hon hatar min kuk och vad den gör.
jag hatar också min kuk och vad den gör.
det hör inte hit.

precis som jag,
lite för nära.






Fri vers av georgevillintedö
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-14 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

georgevillintedö