Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Grillad" lades ned, men har återuppstått..., i annat namn i femman !


"FörnedringsTV fortsätter - Roast på Berns !"

Samma VIDRIGA och SMAKLÖSA FÖROLÄMPNINGAR riktade mot Kvällens Frivilliga Offer ! Ikväll var det Pernilla Wahlgren, som var inbjuden, tveksamt leende och, förmodligen, FRIKOSTIGT ARVODERAD (VARFÖR skulle hon, annars, Utsätta sig för dessa MOTBJUDANDE OSMAKLIGHETER ?) .
Det inleddes med en Ultravulgär Finlandssvensk, Lindström var visst efternamnet, som , ideligen, spydde ut råa ord (fitta, knulla, hora osv) och detta var ,alltså, attribut som han pådyvlade en generad Pernilla ! Hennes familj kallades, bl a, maffiagangsters och det var, inte ens, roligt, bara USELT och VULGÄRT. Dessutom kräktes denne typ också ut ett PINSAMT skämt om Handikappade som (tror jag) skulle kunna hamna under åtalsparagrafen "Hets mot Folkgrupp" !
Sedan tog en viss Gegner (tror jag) över och fortsatte i samma Vedervärdiga och Äcklande stil, lite mer sofistikerat, men i precis samma anda som sin föregångare , STÄNDIGA SKÄNDLIGHETER och FÖROLÄMPNINGAR spyddes ut på Pernillas bekostnad ! Och INTE kul, heller ! En skrattande bakgrundspublik
OMYNDIGFÖRKLARADE sig SJÄLVA !!
Efter dessa två Ordbajsares Vidrigheter STOD JAG INTE UT längre utan bytte kanal ! BOTTENNAPP AV FEMMAN ! SLÄNG DETTA SKITPROGRAM DIREKT I SOPTUNNAN ! Hoppas att tittarsiffrorna blir URUSLA !!! Hoppas också att någon ANMÄLER detta STINKANDE SUBSTITUT FÖR TV-UNDERHÅLLNING !
Och, till sist, SVAGT av er Kändisar som VILL DELTA i denna DYNGA !!!!

---




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-14 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska