Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL MIN SON




Jag saknar dig
min son
känner mig
som ett fån
Kontakt med dig
jag vill få
så att vi
bättre må

Men jag är
bara din far
som inte har
rättigheter kvar
i vårat jämställda rike
där finns ingen jämlike

Jag saknar dig
min son
och vet
Tiden vi fått
var bara ett lån


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-15 12:36



Bookmark and Share


    eva m h
Sorglig
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten