Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflekterar kring detta värdeladdade uttryck....


OM: "IDEAL !"

Ideal
kan va´ ouppnåeliga
men , ändå, värdefulla

Ideal
ofta förståeliga
gör många själfulla

Ideal
politiska
eller
religiösa

Ideal
elitistiska
eller
skabrösa

Ideal
normgivande
formerande
attraktiva
fabulösa

Ideal
stormbringande
oformliga
interaktiva
skamlösa

Ideal
kan va´ en vurm
eller
ett måste

Ideal
en "Lebenssturm"
eller
ett "plåster"

Ideal
behövliga
ibland bedrövliga
som värst
skövlande
som bäst
till behövande..........


---




Fri vers av Mats Henricson
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-15 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska