Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så långt

Tiden rinner långsamt
oerhört snabbt

min tanke tar slut där den börjar

lika långt som vägen att vandra till fots
lika nära som tårarna av längtan

Så tyst och mörkt som framför mig
så glatt och livligt inom mig




Fri vers av staff
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-15 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

staff
staff