Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygg i mig och i dig

På en brygga
i en annan värld
träffade jag dig

Där tid eller rum
inte existerar

Där allt är så kraftigt intensivt
under stunden den lilla
som jag vill hålla kvar
så länge det går

Mina tårar bränner
av saknad och längtan
Lyckan
att åter få se dig
känna din doft
och din hand av tröst

Du håller om mig
visar mig havet
evigheten
där inget tar slut

Du pekar
utåt
visar mig vikten
av att se framåt
Ger mig guld
att samla och spara
i djupet av mitt hjärta


Känner att vår stund är över
Ljuset kommer tillbaka
och där vandrar du
stannar
ser mig på avstånd
men försvinner inte

Känner närheten
känner mig trygg




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-15 19:53



Bookmark and Share


  Havsbris
Drömmar finns för
att ska bli verkligheten,
annars inga av dem
skulle finnas...

mening med livet,
livets stråvan och
hoppet, tro om
kärlek och lyckan,,,

det börjar i oss och
slutar i evigheten...

5*****
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen