Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När var tar sin..

 

den ena dagen
tog den andra dagen fatt
och hand i hand så gick de bort

vart vet jag inte
de tog med sig mina drömmar
de skickar väl ett kort

jag fann en stund
försökte hinna fånga dagen - men
en stund går alltför fort

den ena stunden
tog den andra stunden fatt
och fnittrande så sprang de bort

vart vet jag inte
de tog med sig mina dagar
och allt det där jag ännu inte gjort




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-15 20:38



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mmm..attans oduglingar!!!:):) och aldrig får man fatt i dem...
2009-09-17

  Larz Gustafsson VIP
Tiden rusar på i ett grymt tempo.
"Tidens tempo", som KSMB sjöng.
2009-09-15

  Peter Matsa
som jag minns det skrev jag bara kommentaren en gång ...
2009-09-15

  Peter Matsa
hehe :)))
det låter som mina dagar, timmar, stunder...
2009-09-15

  Peter Matsa
hehe :)))
det låter som mina dagar, timmar, stunder...
2009-09-15

  Blåbäret
lite sådär finurligt skrivet :)
mina dagar är så hänsynslösa att de inte ens skickar kort...
2009-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger