Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gjorde mig själv en vän





du är en av få
jag inte förändrat.
du säger att du omedvetet härmar
extrema gester,
lite varmare nu.
tungan sticker ut.
jag borde inte falla
när jag kommer.







Fri vers av georgevillintedö
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-15 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

georgevillintedö