Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orosmoln

Stunden nalkas

då ord är det enda vi har kvar

Ord som tyngdlöst upplöses i nostalgins dimmiga universum

Stillsamt omfamnar du mig

I hopp om att världen än en gång ska bringa värme

från en svunnen tid

Som kanske aldrig kan rota sig tillbaka

till den dag

den natt

den värme

vi förevigades i




Fri vers av henke_r
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-16 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

henke_r
henke_r