Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
september 2009


Sista dansen

 

Plötsligt betydde allting

Ingenting alls

Vi båda visste att

Vi dansade ut i en sista vals.

 

Och vi har nyttjat alla chanser

Som vi fått

Så mycket som vi

Gjorde fel under alla år som gått

 

Så många gånger

Som jag grät på dina kinder

Allt vi förlät

Och nonchalerade alla hinder

 

Kanske glömde vi

När vi släppte varandras händer

Och nu trevandes

Lämnar fotspår på nya stränder

 

Men vi får inte

Förkasta alla tappra försök

Se inget som förgäves

Med lärdom går inget upp i rök

 

Och i morgon

Ska jag älska och ge någon annan en chans

Men ikväll kära du

Bjuder jag upp till vår sista dans.




Fri vers av Lindsy
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-16 02:32



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Du målar med långa penseldrag upp en sorgmodig stämning som blandar sorg och saknad med lättnad.

Slutet är väldigt bra.. lite som Tom Pettys låt "Mary Janes last dance"

Och sista dans kan ju betyda många saker.. som sagt ;)
2009-09-16

    Nicklas VIP
Lite läskigt det här. "Sista dansen" är kanske ett ganska välanvänt uttryck. Men jag har själv påbörjat skriva en text som kunde bära den rubriken.

Det jag försöker säga är att; jag förstår känslan.

Slutet känns vemodigt och vackert;

"Och i morgon

Ska jag älska och ge någon annan en chans

Men ikväll kära du

Bjuder jag upp till vår sista dans. "

Bravo!
2009-09-16

    Stretaren
Ah va fint ! Nu kom det väldigt nära mitt liv just nu men även om det inte varit så nära hjärtat så hade jag hajat va du mena.
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy