Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världens högsta berg, en bra bit över 8.000 m över havet, Mount Everest, ligger i Himalayamassivet i Asien, mytomspunnet och mystiskt.....


"Mount Everest !"

Mount Everest
Svindlande höjder
Sherpas och Lamor

Mount Everest
Vidunderliga
vyer
Förunderliga
skrönor

Mount Everest
Mångomspunnet
Glorifierat
Omskrivet
Legendariskt

Mount Everest
Äventyrarnas Utmaning
En Farlig Uppmaning
Har skördat Liv
inga lätta "kliv"

Mount Everest
Skulle Vilja Se Dej !
Skulle Vilja Klara Dej !
Fast medel saknas
och flåset rykit
så finns där, Rakt Av
Lusten (Åk Dit !)..........

---




Fri vers av Mats Henricson
Läst 401 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-16 10:59



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Huuuu, jag skulle nog bli fascinerat rädd av att se detta berg i all sin prakt!! Åker klart hellre till Norges fjällvärld...*s*...
2009-09-16

  poetryGirl
det berget skrämmer
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska