Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Länge sedan sist, men NU så......


Släpp Loss !

Släpp loss !
Låt täckelset falla !
Rasera Hämningarna !
Ge njutningsfullheten
ständig Förtur
Ge Yttrandefriheten
en evig Tur

Släpp loss !
Sparka skorna
åt häcklefjäll !
Släpp korna
ut på alla fält

Släpp Loss !
Sätt på Van Halen
1984 !
Av ALLA skälen,
du hör, du förstår !

Släpp loss !
Glöm förtreter
Göm ditt samvete
töm din kraft
i meningslös lidelse !
all din "saft"
i sanslös "förbrytelse" !

Kanske någon
chockad
är
att "den gamle"
nockats
här
men så
knäppt det
torde
verka
så VILL
jag
detta
utverka
glömma
allt sunt
och allt
förnuft
bara FLY
ut
i den
friska
luft !!!!!!!!!

En liten
Chans
Temporär
Dispens...........


----




Fri vers av Mats Henricson
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-16 17:33



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Så befriande! Denna text behövde jag JUST nu!
du skriver så det känns i benmärgen.
Kvalité med finlir!!!
Fridens/Ammie
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska