Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

Ge mig din hand
ta min framtid
delad i solen
förenad i natten
på knotig stig
med bara fötter
vandrar vi
till tidens början




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-16 21:02



Bookmark and Share


  Havsbris
ahhahhahah

wow vännen,
du är på G, älskar
de ord och bilder
du ger, rena känslor
och tillstånden du
delar och målar...

En oerhört fin tavla,
tack för hoppet och
drömmen...!!!
Gör det verklig och ja,
nu och här,,,,
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen