Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro....otro

Dimma
trycker min strupe

fingrar surrar stumma
talar inte ordet
där känslan finns

skriver inte från ytligheten
djupet
sänker
stum

värme stiger
i annan själ







Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-16 21:10



Bookmark and Share


  Havsbris
OJ...

det var vackert ledsen
och smärtsam på ett
elegant sätt, och det
lättna känslorna
och orden verkar levande
rinner i eländet...

Själen och kroppen,
två delar av den samma
en, hjärnan och hjärtat
som för evigheter kämpar
för plats och makt...

BRAVO!!!!!!!!!
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen