Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen Kaross för Ikaros (first transformation of Arcade Fire)


SångTRansponering # 97

min tolkning av texten till No Cars Go av kanadensiska supergruppen Arcade Fire = näst sista spåret på deras neon-bibel. (Sista fängelset kommer också tolkas strax, eller första tunneln på begravningen, emedan inga bilar far inte är min favorit (men jag vet en som upplyftes starkt av den).)

 




Vi vet ett fält
dit flyg ej far

på en planet
Ej skepp dit far

båt
ej
far

stan
nar
kvar


Vi vet en sol
där ingen var't

Vi tar en vagn
dit varje natt

tåg
ej
far

vet
ni
var?

vi
barn
vet

hem
lig
het


Emellan solgnistans dröm
och en startklar raket

emellan solgnistans dröm
och en startklar raket

emellan solgnistans dröm
och en startklar raket...




[original lyrics]


"We know a place
where no planes go

We know a place
where no ships go

No
cars
go

where
we
know


We know a place
no spaceships go

We know a place
where no subs go

No
cars
go

where
we
know

Us
kids
know

No
cars
go


Between the klick of the light
and the start of the dream

between the klick of the light
and the start of the dream

between the klick of the light
and the start of the dream..."
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-17 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP