Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
september 2009


Energitjyven

Så mycket

Energi

Som du stjäl

Borde du vara

Pigg

Som en lärka

 

Själv är jag helt

Tömd.




Fri vers av Lindsy
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-17 13:25



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag, en känslovampyr
biter tag i den andres '
känslor och lever därav
för det är ju
så det skall vara
2009-09-17

    Nicklas VIP
Smart.

Så borde det ju vara, kan man tycka.
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy