Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Gammal Goding har Återuppstått ! Vi får se hur många gånger......


Sveriges Snyggaste Ord (11)

Satisfierad
av förnöjsamhet attraherad

Mumifierad
täckt och konserverad

Guttural
en stämma så fatal

Devot
av en Trashrocklåt

Federal
statligt ideal

Depot
sina pengar överlåt

Kastanje
kastad av en kanalje

Marmelad
man blir gotteglad !

Bretagne
där finns häst och vagn

Lemonad
läskande efter bad

Exit
hittade ändå dit.......

---




Fri vers av Mats Henricson
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-17 17:11



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Läcker text, läser och ler...ett av de snyggaste ord JAG vet är: "GRYNING"....och förresten "NATTFJÄRIL"...men...det finns låååångt fler...
2009-09-24

  Havsbris
Oj...

är du säkert? ahhahhaha
Ironi eller gammaldags ord,
få är ja vackra, inte det
flesta tycker jag ;o)

pussar ....ahhahahhahah
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska