Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räknar får

Jag ligger tyst och räknar får

… tremiljonersjuhundraåttiofyratusentrehundratjugofyra…

Ulliga kroppar skuttar över det vitmålade innertaket.

… tremiljonersjuhundraåttiofyratusentrehundratjugofem…

De gör mig galen

… tremiljonersjuhundraåttiofyratusentrehundratjugosex…

Om jag bara hade en miniräknare.

…tremiljonersjuhundraåttiofyratusentrehundratjugosju…

Om jag bara kunde räkna ut hur många får det är...

… tremiljonersjuhundraåttiofyratusentrehundratjugoåtta…

…så jag kan få sova någon gång!!!

… tremiljonersjuhundranittioåtta…åttionio…

äh …tremilionersjuhundratrettioarton…nittiotretton…

Åh! Skit också!!!

…ett…

…två…

…tre…




Fri vers av the-Essence-of-Me
Läst 382 gånger
Publicerad 2005-10-11 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the-Essence-of-Me
the-Essence-of-Me