Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den bräckliga muren


I landet ingenstans
Där har min själ sin boning

Här byggde jag höga murar
För att skona mig själv från ondo

Men muren var bräcklig
Rammades av osalig ande

Nu är allt en enda röra


Vem ska städa upp detta elände




Fri vers av Aquila
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-17 22:10



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Så bra!

"Vem ska städa upp detta elände"
2009-12-29

  LeOs
Det tar nog livets gång hand om.
Leo
2009-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Aquila
Aquila