Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stundens Tanke


Nattens timmar tickar

sakta tick...tick... tack.


hallå...du vill väl alla

vara till lags..

foga dig samman

passa...

in i alla små ramar.

Eller vill du att någon

dig ska krama.

Nej samhället det

Stramar..

Det heter följ ditt hjärtas
röst

är det någon tröst ?

Vill leva fritt och

vad??

Ja... fritt efter min egen ram.

Vill inte leva och vara stram.

Det överlåter jag åt alla andra

om de vill på den vägen vandra.

Nej sväva fritt med en ängels

beskydd vad mer kan man
begära

vill bara lyfta det som jag själv
orkar bära

Tänk och begrunda

inte ligga och undra

välj livet eller

undran på vad

livet ger för stunden...




Fri vers av Margithe VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-17 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP